Vi tilbyder at overclocke alle vores stationære computere, dette kan tilvælges i tilpasningen på computersiderne. Vi overclocker processor, grafikkort og ram. Det er forskelligt hvor meget overclock individuelle dele kan klare, men alle dele vil blive overclocket til deres max uden at overvolte, så komponenterne ikke tager skade af overclocket og får forringet levetiden. Vores garanti er fortsat gyldig.

Hvad er overclocking helt præcist?
Overclocking er når man øger hastigheden og ydelsen af computerens hardware, i vores tilfælde er det processor, grafikkort og ram. Det der sker er at, når et komponent bliver produceret bliver den testet under værst tænkelige forhold. Altså den bliver udsat for dårlig køling i varme rum, som gør at komponenterne køre ustabilt. Ved at overclocke vores computere, sørger vi for kølingen er optimal og derefter skruer ydelsen så meget op som muligt før computeren bliver ustabil. Dette sikre en computer der får mest mulig ydelse for pengene og at komponenterne yder deres max i alle situationer.

Hvordan overclocker vi?
Vi starter ud med at lave den mest optimale kølingskurve for blæserne komponenterne, altså på processorkøleren og grafikkortets indbyggede blæsere. Vi overclocker derefter processor og ram I bundkortets BIOS, og grafikkortet bliver overclocket i den medfølgende software. Derudover vil vi køre et benchmark efter hver ændring i overclocken, så vi kan være sikker på computeren kører optimalt før den bliver pakket og sendt.

Dette er de følgende benchmark programmer vi bruger.

UL Benchmarks (3D Mark, VR Mark og PC Mark)
Maxon Cinebench

Har du stadig spørgsmål? Kontakt os

Din kurv er tom