VORES GARANTI

Vi er med hele vejen.

Vi sørger ikke blot for at din computer virker og køre optimalt, når vi sender den ud af døren. Vi vil gerne sikre og gør vores bedste for at alle vores computere kører som de skal, i mindst hele garantiperioden. Udover at reparere defekte komponenter, går vi hele vejen og tilbyder både servicering og opgradering, som en del af vores garanti. Vi kalder det Upkeep.

omos
UPKEEP

Pakker

Upkeep Repair

Skulle der mod forventning være et hardware relateret problem, er vi klar til at ordne problemet. Hvis det er et mindre problem og man som kunde har mulighed for at fjerne komponenten, sender vi komponenter direkte til kunden, samt et retur pakkelabel til det defekte komponent. Vi vil altid kunne tilbyde at vi modtager computeren, diagnosticere, reparere og sender den retur.

Upkeep Exchange

Upkeep Exchange, gør det nemt og enkelt at opgradere din computer. Med Upkeep Exchange slipper du for besværet med installering og drivere, det sørger vi nemlig for. Man skal blot sende sin computer i original emballage ind til os eller aflevere den på vores værksted. Vi sørger for udskiftning af komponenter, udføre en servicering og sikre os at alt er som det skal være. Dine tidligere komponenter kan du enten få retur ellers kan vi aflægge et bud (dine gamle komponenter bliver naturligvis ikke brugt i vores nye computere).

Upkeep Service

Hvis din computer trænger til en ordentlig rengøring, kan vi også sørge for det. Computerens temperatur og derved ydelse påvirkes nemlig af støv m.m der ophober sig. Derover skifter vi også kølepasta, som holder temperaturen nede på processoren. Vi tilbyder også at nulstille Windows (oplagt ved salg).

Gratis, så længe berettiget.

Eventuel fragtomkostninger: 99 kroner + eventuel fragt for tidl. komponent(er).
Aflevering og afhentning er muligt i Vejle

Eventuel fragtomkostning: 99 kroner
Aflevering og afhentning er muligt i Vejle

 

Normal travlhed. Indkaldelse vil ske indenfor 1 hverdag.

Din kurv er tom